S-AU SCĂPAT CU … BANII

Dacă pe vremea comuniștilor au ajuns sa voteze și morții, atunci de ce ar trebui să ne mirăm că un cetățean oarecare cu un 0 (zero) gras la capitolul venituri pe ultimii doi ani a ajuns sa doneze in caznaua PCRM-ului sute de mii de lei. Mai mult ca sigur că o bună parte din alți donatori la fel nu au nimic in comun cu sumele impunătoare, dar probabil după mica “scăpare” în tabăra secerei și ciocanului s-a lucrat intens pentru a evita în continuare călcatul pe greblă. Nu prea îmi vine a crede că acest caz va avea un final logic, am remarcat faptul că CCCEC nu e împotrivă să-l paseze la MAI. Sunt de acord cu Anatol Țăranu care spune că acest lucru (dacă se dovedește a fi real) e rezultatul toleranței AIE. Sunt slăbuți foștii aliați…Acum câțiva ani “comii” l-au târât pe Urechean prin tribunale, încât ultimul a prins a uita drumul spre Parlament. Filat a avut și el câteva dosare pornite prin 2008 (dacă nu greșesc). Ghimpu a fost umilit în repetate rânduri în CMC. De Lupu  nu zic nimic că el e un “democrat prospișior”, pînă recent el fiind comunist devotat.  Trei din patru crai de la răsărit au avut toate posibilitățile să lanseze o investigație nu doar a celor întâmplate pe 7 aprilie 2009, dar și multor altor chestii care miroseau urât pentru fosta guvernare. Ce a ieșit pînă la urmă a fost comic și frustrant pentru AIE. Dacă ditamai Procuratura Generală se prezintă de rahat încercând să-l acuze pe Voronin de nuș’ ce chestii, e limpede ce forță are gruparea celor trei vocale.

Pronostic:

Scandalul cu finanțarea va aduce dimpotrivă imagine PCRM-ului care va convinge oamenii că este vînat de guvernarea liberal-democrată.

Advertisements
This entry was posted in Politic. Bookmark the permalink.

3 Responses to S-AU SCĂPAT CU … BANII

  1. Sandu Grecu says:

    salut prietene. nu cred ca acest caz cu studentul lefter, dar filantrop, va influienta cumva alegerile. In rest, ai perfecta dreptate. Actuala conducere a fost impotenta in raport cu cei care i-au umilit 8 ani. Asta determina in mare parte fortza lor.
    altfel ce mai nou? cum Canada? Iti place acolo?

    P.S. am postat acest mesaj din greseala si la materialul anterior 🙂

  2. greg says:

    la noi se spala banii demult, pur si simplu acum oleaca au iesit la iveala gresalele caci lucreaza in graba ca vin a;egirile. Sa sapi mai adinc acumulezi sute de ani de inchisoare pentru tot pcrm, pd, ppcd

Comments are closed.