FOTBAL – PE NEMȚEȘTE

photo: gsp.ro

Australia poate sta liniștită. Dacă și Argentina a luat patru “boabe” de la nemți înseamnă că meciul din grupe nu a fost pierdut rușinos. Ce echipă a construit Joachim Low!!! Câtă inspirație să mizezi pe tineri, care iată zburdă de la meci la meci, mitraliază fără milă Anglia, acum Argentina lui Maradona. Dacă Hitler ar ști cine joacă în prezent pentru Germania, probabil s-ar suci în locul unde se află. Polonezi, evrei, turci și descendeți africani scriu istoria pentru Mannschaft, iar Miroslav Klose, cu rădăcini adînci poloneze, are șansa să devină cel mai titrat golgheter din istoria Cupelor Mondiale, după ce l-a egalat la goluri pe brazilianul Ronaldo. Mai dau nemții 4 goluri…Spaniei? imi vine greu să spun Paraguayului.

Odată cu eliminarea Argentinei, titlul mondial pare mai aproape ca oricând de Europa. Să nu uităm că țările europene s-au încoronat doar pe bătrînul continent, în timp ce sud-americanii au triumfat mai pe toate continentele unde s-a jucat turneul final, cu excepția (poate) a Africii. Vom vedea. Cert e că vorba lui Franz Beckenbauer că, fotbalul este un joc pe care-l câștigă întotdeauna nemții, prinde un contur tot mai deslușit.

Advertisements
This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

One Response to FOTBAL – PE NEMȚEȘTE

  1. divomania says:

    dar daca astia de faptu nu-s chiar nemti? e o victorie nu doar a germanilor… ci a turcilor si a evreilor,polonezilor si in ultimul rand a Germaniei
    decat asa victorie mai bine deloc,de fapt ei s-au obisnuit sa castige fara sa merite de fapt

Comments are closed.