UN AN FĂRĂ MICHAEL

Azi s-a împlinit exact un an de când Michael Jackson a plecat într-un turneu fără întoarcere. Ce repede s-a scurs timpul!!! Parcă mai ieri m-am trezit în apartamentul din Chișinău, iar soția îmi spune noutatea. Am stat cu ochii pe ProTV și Realitatea care relatau cu lux de amănunte despre supozițiile privind decesul Regelui.

Azi la Virgin Radio, stația mea preferată din Montreal, toată ziua au transmis discografia lui Michael Jackson. M-a năpădit un sentiment așa…mai nostalgic. Prima dată am văzut un videoclip cu starul american prin ’91-’92. A fost demult. Tare demult. Mi-a plăcut mult. Visam să am un casetofon la care să ascult albumele lui. Asta s-a întâmplat mai târziu.

Am dat acum un search pe net și am descoperit că după moarta sa, Michael Jackson rămâne a fi unul dintre cei mai bine vînduți interpreți. Doar în SUA pe parcursul ultimelor 365 de zile au fost realizate peste 8 mln de CD-uri. În lumea întreagă cifra depășește 30 mln de bucăți. Mai mult decât atât, în martie a.c. Sony Music Entertainment a încheiat un contract cu “clanul” Jackson, în urma căruia a obținut dreptul exclusiv de a produce și realiza zece  albume noi, în perioada următorilol 7 ani, care să cuprindă piese recente, dar și lucrări mai de demult ale celui care a fost The King of Pop. Suma afacerii constituie circa 250 mln USD.

See you, Man!

Advertisements
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.